BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Natural Lashes

Boni

Da bi zadovoljili stranke, ki so izbrale Natural Lashes, smo uvedli sistem zvestobe, ki dinamično podeljuje kupone za popust na podlagi vrednosti nakupov v zadnjih 6 mesecih.

Bon odraža vrednost in pogostost nakupov v zadnjih 6 mesecih. Večja kot je vrednost in pogostnost vaših naročil, večji popust boste imeli pri naslednjem naročilu. Zaradi dinamične narave tega sistema bodo boni privzeto začeli imeti nižjo vrednost, če se vrednost in pogostost vaših nakupov zmanjšata.

Kdaj prejmem bon?

Kupon za popust prejmete s SMS-om kmalu po dostavi vašega naročila in ga lahko uporabite pri naslednjem naročilu dne Natural Lashes. Če ste oddali naročilo in ga niste želeli prejeti ali ste se odločili za prevzem v prostorih kurirja in ga niste prevzeli, bonov za popust ne boste več prejeli.

Kako aktiviram bon?

Če želite aktivirati popust, pojdite na spletno stran Natural Lashes, dodajte izdelke v nakupovalno košarico in vnesite kodo iz SMS-a v polje za bone. Vrednost popusta boste našli v nakupovalni košarici po aktivaciji bona.

Koliko časa velja koda za popust?

Veljavnost bona je 30 dni od dneva prejema sms-a. Če naročila zavrnete ali naročila ne prevzamete v prostorih kurirja, se vsi vaši boni samodejno razveljavijo.

Po pomoti sem izbrisal SMS. Ali lahko povrnem bon?

Seveda nam pošljite e-pošto na contact@naturallashes.si in za vas bomo ustvarili še en kupon za popust.

Na katere izdelke velja popust?

Popust velja za vse spodaj navedene izdelke. Prav tako kuponov za popust ni mogoče aktivirati med akcijami Lash Night ali Črni petek.

     •   Diamantne svilene trepalnice - 4 KAZETE + 3 GRATIS - 9-15 mm, C, 0,10 mm
     •   Diamantne svilene trepalnice - ČRNA + RJAVA DARILO - Zmešajte 16 vrstic, C, 0,10 mm
     •   Diamantne svilene trepalnice - ČRNA + RJAVA DARILO - Zmešajte 16 vrstic, C, 0,12 mm