BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Natural Lashes

Stroški pošiljanja

Naročila Natural Lashes dostavljamo s hitrim kurirjem ali pa jih prevzamete pri enem od naših partnerjev. Stroški dostave so glede na vrednost izdelkov, ki so dodani v nakupovalni voziček, in kraj dostave naročila:

v Sloveniji:

1) Vaše naročilo lahko dostavimo prek DPD okoli 29 septembra - 2 oktober. Standardna dostava je 8.84 €, če pa vrednost izdelkov v nakupovalnem vozičku presega 156 €, je dostava PROST.

2) Vaše naročilo lahko dostavimo preko Pošte Slovenije okoli 2-3 oktober. Standardna dostava je 9.36 €, če pa vrednost izdelkov v nakupovalnem vozičku presega 156 €, je dostava PROST.

3) Naročilo lahko prevzamete osebno na Pošti Slovenije okrog 2-3 oktober.. Standardna dostava je 9.36 €, če pa vrednost izdelkov v nakupovalnem vozičku presega 156 €, je dostava PROST.

4) Naročilo lahko osebno prevzamete v PS Paketomat okrog 2-3 oktober.. Standardna dostava je 9.36 €, če pa vrednost izdelkov v nakupovalnem vozičku presega 156 €, je dostava PROST.

5) Vaše naročilo lahko dostavimo prek DHL Express okoli 26-27 septembra. Standardna dostava je 26 €, če pa vrednost izdelkov v nakupovalnem vozičku presega 312 €, je dostava PROST.