BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Natural Lashes

Politika zasebnosti

Agencija Creative Media je vpisana v register obdelave osebnih podatkov pod št. 9876.

Za obdelavo naročil potrebujemo imena, naslove za izstavitev računa in dostavo, podatke za obračun in veljavno telefonsko številko. Te podatke uporabljamo za obdelavo naročila in za stik z vami, če je potrebno.

Če vas bomo morali kontaktirati, boste prejeli e-pošto. Če nam po e-pošti ne uspe, vas bomo poskušali kontaktirati po telefonu.

S sprejetjem pogojev se strinjate, da boste prejeli potrdilo o prejemu naročila, kot tudi druge informacije o statusu naročila.

Obstajajo situacije, ko vas moramo prositi za dodatne informacije (na primer za varnostne preglede). Pri zbiranju vas bomo skušali obvestiti o tem, kako jih nameravamo uporabljati.

V skladu z zahtevami zakona št. 677/2001 za varstvo posameznikov v zvezi z obdelavo osebnih podatkov in prostim pretokom teh podatkov, spremenjena in dopolnjena in zakona št. 506/2004 o obdelavi osebnih podatkov in varstvu zasebnosti v sektorju elektronskih komunikacij, je agencija Creative Media zavezana, da varno in samo za določene namene upravlja z osebnimi podatki, ki nam jih posredujete o vas, družinskem članu oz. druga oseba. Namen zbiranja podatkov je potrditev naročil.

Navesti morate podatke, ki so potrebni za obdelavo naročil. Vaša zavrnitev onemogoča prejemanje naročil. Zabeleženi podatki so namenjeni izključno uporabi operaterja.

Po zakonu št. 677/2001, imate pravico do dostopa, poseganja v podatke, pravico, da vam ne velja posamezna odločitev, in pravico do sodnega postopka. Hkrati imate pravico ugovarjati obdelavi osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, in zahtevati izbris podatkov. Za uveljavljanje teh pravic lahko na Agencijo za kreativne medije oddate pisno, datirano in podpisano prijavo. Prav tako imate pravico do sodišča.

Če je kateri koli podatek o vas napačen, nas obvestite čim prej.

Račune (s tem povezane informacije) lahko spreminja samo lastnik e-poštnega naslova (v primeru nezasebnih e-poštnih naslovov, kot so user@yahoo.com, user@gmail.com itd.) in lastnik e-pošte. pošte ali lastnika domene v primeru zasebnih e-poštnih naslovov (domene, ki jih registrirajo fizične ali pravne osebe).

Tistim, ki opravljajo nakupe za pravne osebe, priporočamo uporabo zasebnih naslovov (kot je office@numefirma.ro).