BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Natural Lashes

Genske razširitve

S podaljškimi trepalnic ustvarite lasten dizajn, ki ustreza vašemu obrazu. Podaljševanje trepalnic popravi majhne očesne napake (npr. povešene veke je mogoče dvigniti), prikrije nepopolnosti. Dobiš daljše, bolj ukrivljene in gostejše trepalnice.

Genski trak

Se vam zdi, da vaše trepalnice niso dovolj dolge in goste, da bi pritegnile pozornost? Preizkusite trepalnice ESQIDO, Visofree ali SexySheep club!

Laminacija in dvig trepalnic

Laminiranje trepalnic je nova nega, ki naredi trepalnice bolj ukrivljene, močnejše in 30 % večje. Postopek laminiranja daje naravnim trepalnicam popolno barvo, naravno ukrivljenost, prožnost in elastičnost. S pomočjo izdelkov za valjanje iz serije HS bodo trepalnice postale bolj ukrivljene, daljše in gostejše.

pinceta

Vzdrževanje

Barvanje trepalnic in obrvi

Ponujamo vam široko paleto profesionalnih barv za trepalnice in obrvi, ki se uporabljajo v najbolj znanih kozmetičnih salonih na svetu.

Preprečevanje alergij

Vsak tretji tehnik na področju genskih podaljškov trpi za alergijami. Pri podaljševanju trepalnic tehniki vdihnejo hlape lepil in sčasoma razvijejo alergije. SHEMAX Lash je prvi zbiralnik strupenih hlapov, ki preprečuje širjenje hlapov lepila v delovnem prostoru, čisti zrak in preprečuje nastanek kroničnih alergij.