BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Natural Lashes

Podaljševanje trepalnic

S podaljškimi trepalnic ustvarite lasten dizajn, ki ustreza vašemu obrazu. Podaljševanje trepalnic popravi majhne očesne napake (npr. povešene veke se lahko dvigne), prikrije nepopolnosti. Dobiš daljše, bolj ukrivljene in gostejše trepalnice.

Trakaste trepalnice

Se vam zdi, da vaše trepalnice niso dovolj dolge in goste, da bi pritegnile pozornost? Preizkusite trepalnice ESQIDO, Visofree ali SexySheep club!

Lepila

Lepila Natural Lashes so zasnovana tako, da ne povzročajo alergij ali otežujejo trepalnic. Ne vpliva na predel okoli oči in naravne trepalnice. Izdelane so po medicinskih standardih in jih lahko uporabljajo tudi ljudje z občutljivimi očmi ali nosijo kontaktne leče.

Čistila, premazi, odstranjevalci

Barvanje trepalnic in obrvi

Ponujamo vam široko paleto profesionalnih barv za trepalnice in obrvi, ki se uporabljajo v najbolj znanih kozmetičnih salonih na svetu.

Preprečevanje alergij

Vsak tretji tehnik na področju genskih podaljškov trpi za alergijami. Pri podaljševanju trepalnic tehniki vdihnejo hlape lepil in sčasoma razvijejo alergije. SHEMAX Lash je prvi zbiralnik strupenih hlapov, ki preprečuje širjenje hlapov lepila v delovnem prostoru, čisti zrak in preprečuje nastanek kroničnih alergij.