BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Natural Lashes

Medicinski trak 3M Transpore -  1,3 cm × 9 m   Približaj

Medicinski trak 3M Transpore - 1,3 cm × 9 m

2.08 €  (DDV vključen)

Medicinski trak 3M Transpore se uporablja za izolacijo genov spodnjih trepalnic. Narejen je iz hipoalergenega silikona in ne vsebuje lateksa – zaradi česar je idealen za ljudi z visoko občutljivostjo kože.

Zagotavlja dober oprijem na kožo in pri odstranjevanju ne pušča ostankov lepila. Odličen je za nanašanje na občutljivo in občutljivo kožo.

Dolžina: 9m
Širina: 1,3 cm
Material: silikon


———

Vsi naši izdelki so 100% ORIGINALNI in prihajajo neposredno od uradnih proizvajalcev.

Naročilom Natural Lashes so priložena CERTIFIKATI O SKLADNOSTI, ki potrjujejo kakovost izdelkov.(5/5 zvezde)
Zelo dobra družba! Priporočam! Prejela sem vse naročene izdelke in so zelo dobri! Priporočam z zaupanjem! Veliko kolegic mi je priporočilo Natural Lashes in imeli so prav!
Andreja N. – 17.09.2022
(5/5 zvezde)
Vse je bilo dostavljeno hitro in dobro. Izdelki so zelo dobri, podaljški, lepilo in potrošni material. Vedno jih z zaupanjem kupim na tem spletnem mestu. Zagotovo se bom vrnil z drugimi naročili!
Ancuta P. – 16.09.2022
(5/5 zvezde)
Vse vrhunsko! Res sem zelo zadovoljna z izdelki! Zelo hitro, trepalnice vrhunske kakovosti, cena pa ne morem povedati več...
Andrea B. – 23.08.2022
(5/5 zvezde)
Obožujem izdelke Natural Lashes Naročam samo pri vas in zelo sem zadovoljen z njihovo kakovostjo. Lepilo ima super hiter oprijem, trepalnice pa so v redu in cenovno dostopne.
Elena C. – 16.07.2022
(5/5 zvezde)
Uporabljeni najboljši in kvalitetni izdelki. ΑDor, ko vidim dokončano delo s čudovitim obsegom. Izdelki so zelo dobri in trepalnice izgledajo super!
Melissa M. – 14.07.2022
Oglejte si več ocen