BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Natural Lashes

Medicinski trak 3M Transpore -  1,3 cm × 9 m   Približaj

Medicinski trak 3M Transpore - 1,3 cm × 9 m

 1.89 €  (DDV vključen)

Medicinski trak 3M Transpore se uporablja za izolacijo genov spodnjih trepalnic. Narejen je iz hipoalergenega silikona in ne vsebuje lateksa – zaradi česar je idealen za ljudi z visoko občutljivostjo kože.

Zagotavlja dober oprijem na kožo in pri odstranjevanju ne pušča ostankov lepila. Odličen je za nanašanje na občutljivo in občutljivo kožo.

Dolžina: 9m
Širina: 1,3 cm
Material: silikon


———

Vsi naši izdelki so 100% ORIGINALNI in prihajajo neposredno od uradnih proizvajalcev.

Naročilom Natural Lashes so priložena CERTIFIKATI O SKLADNOSTI, ki potrjujejo kakovost izdelkov.(5/5 zvezde)
Edino podjetje, kjer kupujem svoje izdelke! Najboljši ste in zelo sem vesela! ZELO PRIPOROČAM! Predajem tečaje in to podjetje priporočam tudi svojim študentom.
Rodica F. – 05.05.2022
(5/5 zvezde)
Naročilo je prišlo do mene v zelo kratkem času. Zadovoljen sem z absolutno vsemi naročenimi izdelki! Kmalu se vrnem z novim naročilom! Hvala ekipi Natural Lashes !!!
Ramona S. – 26.04.2022
(5/5 zvezde)
Zelo sem zadovoljna s sodelovanjem z Natural Lashes. Izdelki so kakovostni, ljudje, ki so poskrbeli za moje naročilo, pa so pokazali hitrost in ažurnost!
Roxana V. – 15.04.2022
(5/5 zvezde)
Zelo priporočam! Z vsemi izdelki na spletnem mestu delam že vsaj 4 leta. Kakovostni izdelki, ugodne cene, pravočasna dostava ter darila in boni so najboljši del, ki nam lahko Natural Lashes naredi zveste.
Simona M. – 03.04.2022
(5/5 zvezde)
Kvalitetni izdelki po zelo ugodnih cenah. Lepila veliko višje kakovosti od vrhunskih. Tekstura trepalnic je zelo fina, razpon debelin, krivulj in velikosti pa pester!
Roxana C. – 03.04.2022
Oglejte si več ocen