BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Natural Lashes

Medicinski trak 3M Transpore -  1,3 cm × 9 m   Približaj

Medicinski trak 3M Transpore - 1,3 cm × 9 m

2.08 €  (DDV vključen)

Medicinski trak 3M Transpore se uporablja za izolacijo genov spodnjih trepalnic. Narejen je iz hipoalergenega silikona in ne vsebuje lateksa – zaradi česar je idealen za ljudi z visoko občutljivostjo kože.

Zagotavlja dober oprijem na kožo in pri odstranjevanju ne pušča ostankov lepila. Odličen je za nanašanje na občutljivo in občutljivo kožo.

Dolžina: 9m
Širina: 1,3 cm
Material: silikon


———

Vsi naši izdelki so 100% ORIGINALNI in prihajajo neposredno od uradnih proizvajalcev.

Naročilom Natural Lashes so priložena CERTIFIKATI O SKLADNOSTI, ki potrjujejo kakovost izdelkov.(5/5 zvezde)
Najboljše cene in najboljši izdelki! Imajo ekskluzivnost na številnih izdelkih, zaradi česar so zelo iskani. bravo Super družba ste!
Vivian T. – 26.03.2023
(5/5 zvezde)
Edina stran, kjer naročam izdelke za podaljševanje trepalnic po ugodni ceni! Kakovost izdelkov je vedno odlična in nikoli nisem imel težav z naročili.
Elena P. – 12.03.2023
(5/5 zvezde)
Z naročenimi izdelki sem zelo zadovoljna, naročilo je prispelo brez zamude, v predvidenem času. Zelo priporočam Natural Lashes.
Jasmina M. – 05.03.2023
(5/5 zvezde)
Večkrat sem naročila izdelke Natural Lashes. Zelo sem zadovoljna s hitrostjo dostave in kakovostjo izdelkov. Še naprej bom z zaupanjem naročal in priporočal!
Alina B. – 18.02.2023
(5/5 zvezde)
Cene so dostopne. Vesela sem, da sem bila vedno nagrajena z darilom. Naročeni izdelki so bili čudoviti in zadovoljivi. Želim si, da bi jih poskusil vse!
Daniela O. – 28.01.2023
Oglejte si več ocen