BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Natural Lashes

Popusti na podaljške za oči

S podaljškimi trepalnic ustvarite lasten dizajn, ki ustreza vašemu obrazu. Podaljševanje trepalnic popravi majhne očesne napake (npr. povešene veke se lahko dvigne), prikrije nepopolnosti. Dobiš daljše, bolj ukrivljene in gostejše trepalnice.

Popusti na Gene trak

Se vam zdi, da nimate dolgih in gostih trepalnic in želite več? Preizkusite trepalnice s trakom ESQIDO, Visofree ali SexySheep!

Popusti pri laminiranju in dvigovanju trepalnic

Laminiranje trepalnic je nova nega, ki naredi trepalnice bolj ukrivljene, močnejše in 30 % večje. Postopek laminiranja daje naravnim trepalnicam popolno barvo, naravno ukrivljenost, prožnost in elastičnost. S pomočjo izdelkov za valjanje iz serije HS bodo trepalnice postale bolj ukrivljene, daljše in gostejše.

Popusti za pinceto

Popusti za vzdrževanje

Popusti na dodatke

Popust na barve za oči in oči

Ponujamo vam široko paleto profesionalnih barv za trepalnice in obrvi, ki se uporabljajo v najbolj znanih kozmetičnih salonih na svetu.

Popusti na ličila

Skrivnost ličenja, ki izgleda in se počuti profesionalno, je v kakovostnih izdelkih. Odkrijte najnovejše izdelke za ličenje na Natural Lashes.

Popusti za preprečevanje alergij

Vsak tretji tehnik na področju genskih podaljškov trpi za alergijami. Pri podaljševanju trepalnic tehniki vdihnejo hlape lepil in sčasoma razvijejo alergije. SHEMAX Lash je prvi zbiralnik strupenih hlapov, ki preprečuje širjenje hlapov lepila v delovnem prostoru, čisti zrak in preprečuje nastanek kroničnih alergij.